Rejseinformation

Rejse information

Program for turen kan se sådan ud:

Afrejse Kastrup  kl. 14.20- Ankomst Trivandrum kl. 08.30

(3 timers mellem landing i Dubai)

Nå vi ankommer til Trivndum holder vores bus og venter på at bringe os direkte ud til hotellet hvor vi hurtigt bliver indkvarteret og får lidt at spise - og så er det ellers igang med de første ayurvediske behandlinger eller ned på stranden som jo kun ligger ca. 100 fra hotellet.

Den første dag skal der ikke ske så meget da dagen meget handler om at at få jetlag'et ud af kroppen og komme på plads.

Allerede første dag starter dine behandlinger

Næste morgen kl. 7.00 starter vi med første yoga-time, samtidig med at nogle starter med behandlinger.

Yoga foregår på taget  med udsigt ud over det Arabiske hav.

Udflugten til Backwaters er planlagt til hjemrejse dagen, som er den eneste dag uden behandling. Der er bevidst ikke planlagt en masse i løbet af dagene og aftenerne, da både yogaen og behandlingen kan gøre en mør. Mange har bare brug for at sidde i skyggen og læse en bog, slikke sol på stranden, gå en tur i de nærliggende små landsbyer, eller bare sidde og kigge ud i luften.

Der vil blive arrangeret flere små ture i løbet af rejsen, som du kan deltage på alt efter dit behov og ønsker. Vi er også gerne behjælpelig med at arrangere hvis du har særlige ønsker, og du kan evt. tage afsted på egen hånd eller i små grupper.
Inderne er gæstfrie, og meget villige til at fortælle om området. En times kørsel i en "tuc-tuc" koster ca. 30,- der er plads til 3 personer.

Sikkerhed:
I byen Kovalam og i staten Kreala kan du bevæge dig frit - også alene. Staten er i Indisk standard meget velhavende og frodigt. Der er skolepligt og forholdene er velorganiserede. Alle taler engelsk og er meget hjælpsomme.

Backwaters

Backwaters er et netværk af indbyrdes forbundne kanaler, floder, søer og fjorde. Et labyrintisk system, dannet af mere end 900 km vandveje. Midt i dette landskab er der en række byer. Backwaters har et unikt økosystem hvor ferskvand fra floder møder havvand fra Det Arabiske Hav. Denne tur vil koste cirka 100 kr. som betales dernede (er IKKE med i rejsens pris)

Udflugter

Har man ekstra overskud, er der dog rig mulighed for at tage af sted på egen hånd. Fx ligger hovedstaden i Kerala, Trivandrum kun 30 minutters kørsel fra Kovalam og det er en oplevelse at køre i "tuc-tuc" og høre indisk popmuskik mens man bevæger sig igennem Indiens gader. Besøge den lokale krydderi butik, -det lokale marked ,-tage ud til den nærliggende park og se elefanterne arbejde, -deltage i en af de mange lokale festivaler, -tage ud til en af områdets mange små laguner eller gå rundt og nyde stemningen i Kovalam.

Kost

Det er bevidst at kost ikke er med i arrangementet, da det oftest anbefales, at spise efter bestemte principper. Det er IKKE kedelige diæter, bare måder hvorpå du kombinere din kost, for at opnå optimal effekt af forløbet.
Restauranterne i området er meget bekendt med at lave ayurvedisk mad, så det er nemt at få dejlig mad. Pris 20 – 40 kr. for et måltid.

Hvis du er interesseret i at modtage vores informationsfolder, så skriv endelig en mail til os på kontakt@indiensrejser.dk

Comments are closed.