Hilsner

Hvad siger de rejsende

Atmosfæren på turen var dejlig åben og givende. Alle ville hinanden det bedste, og det var bare at spørge ex mht at følges med nogen til stranden, ud at spise. At ”måtte finde sig i 1 ½ times massage behandlinger hver dag” var helt klart luksus i højeste potens. Det var meget dejligt, interessant og lærerigt. Nu jeg vælger at tage af sted igen kan jeg mærke, at jeg gerne vil ud og se lidt mere på egen hånd/ sammen med andre, og derfor vælger jeg knap så mange behandlinger. Jeg vil gerne træffe nogle fag personer indenfor Ayurvedisk behandling, og der tænker jeg, at jeg skal ind til Trivandum. Kovalam, er en meget idyllisk by med beliggenhed lige ud til stranden. Meget flot. Ingen veje, og dermed ingen biler ned til stranden. Stemningen i byen er dejlig, og alle handlende er høflige. De spørger, om man vil købe noget, men acceptere et høfligt nej tak, ikke i dag. Inden for handel er der et stort udbud af krydderier, tøj, sko, smykker og selvfølgelig alle de mange spændende resturanter.

Ilse, Grindsted

Min ægtefælle og jeg (62 og 56 år) var i Kowalam i det sydlige Indien i februar 2013 med Be-you for at få/opleve ayurveda behandlinger. De daglige massagebehandlinger samt yoga gjorde underværker. Det gav os en skøn ro i krop og sind, samt en stor acept af os selv. Det var et stort plus at være afsted sammen – vi fandt en ekstra forståelse for hinanden. Der ud over var det helt fantastisk at føle den varme og venlighed vi blev mødt med af lokalbefolkningen. Og vi nød i høj grad det dejlige indiske køkken. Det var på alle måder en pragtfuld tur

Peter, Tønder

Det er helt fantastisk, sådan at komme ind under huden på sig selv og med god samvittighed. Roen, varmen både fra vejr og de mennesker, jeg var sammen med, al fremmedheden, venligheden, munterheden lagde sig som en blød dyne omkring mig. Jeg nød det i fulde drag.

Kærlig hilsen
Anni

I 2011 var jeg i behandling for kræft. Jeg fik Kemo-terapi og stråler, og har som mange andre fysiske og psykiske følger deraf. Rejsen med indinsrejser.dk til Indien med ayurvediske behandlinger har gjort at jeg fandt en indre balance og kom hjem med en helt ny opfattelse af mig og mit liv.
At jeg så samtidig lærte rigtig meget om ayurvedisk kost og derfor ikke mærker mine stråle skader i samme omfang er helt klart en win win sitiuation.

Anne,Billund

Sikke en skøn tur. 18 mennesker af sted, hvoraf jeg på forhånd kun kendte tre. Da jeg tog hjem, kendte jeg 18 herlige mennesker, som jeg til enhver tid vil tage på ferie med igen  Stedet, hotellet, personalet og behandlingerne kunne ikke have været bedre. Hele turen var perfekt tilrettelagt. Ingen stram tidsplan – udenom behandlingerne kunne vi gøre med resten af dagen, som det passede os. Vi kunne spise, dase, tage på ture, nyde poolen sammen med de andre eller for sig selv. Hver morgen startede vi med yoga; kl. 7.00 – gaaab, men hvor var det dejligt at starte dagen med det. Det var på toppen af et hotel helt nede ved strandkanten og det, som vi normalt sætte på vores anlæg – havets brusen, det havde vi live. Efter prusten og stønnen på toppen af hotellet, sprang vi i bølgen blå. Hvor skulle alle da have lov til at prøve det. Pragtfuldt! Overvejer du en tur til Indien med ayurvediske behandlinger, kan en tur med Be-You klart anbefales. Jeg skal i hvert fald med en anden gang  Tina, Vejle Var det noget i den stil, I havde tænkt jer? I kan jo klippe og klistre, som I har lyst – hvis det kan bruges.

Glade hilsner Tina

I 2011 var jeg i behandling for kræft. Jeg fik Kemo-terapi og stråler, og har som mange andre fysiske og psykiske følger deraf. Rejsen med indinsrejser.dk til Indien med ayurvediske behandlinger har gjort at jeg fandt en indre balance og kom hjem med en helt ny opfattelse af mig og mit liv.
At jeg så samtidig lærte rigtig meget om ayurvedisk kost og derfor ikke mærker mine stråle skader i samme omfang er helt klart en win win sitiuation.

Anne,Billund

Efter at lægen havde lagt en behandlingsplan for mig begyndte jeg på de daglige massagebehandlinger, og skulle lige vænne mig til at overgive min krop til mine behandleres kyndige hænder. Men allerede efter 3 dage kunne jeg mærke en forandring i mine led og i hele kroppen. Jeg husker tydeligt at min ene behandler spørger mig midt i behandlingen om jeg var okay, da der trillede tårerne ned af min ene kind. Men det var glædestårer… for da jeg lagde mig på briksen havde jeg meget ondt, og nu var smerterne væk! Jeg tog herefter en rask beslutning om at lægge både smerteplaster og tabletterne på hylden og se hvordan det ville gå velvidende at jeg risikerede abstinenser pga. kroppens afhængighed til morfinen… Men men men… jeg oplevede INGEN abstinenser, og jeg kunne holde smerterne ud, da jeg hver dag mærkede at smerterne blev mindre og mindre, når jeg lagde mig på behandlerbriksen.

Det var så skønt at være smertefri og kunne mærke energien vende tilbage til kroppen. Jeg lavede stortset intet andet udover at stå op, dyrke yoga, spise lidt mad, få behandlingerne og så nyde solens varme på stranden eller ved poolen. Der var en herlig stemning blandt alle gruppens deltagere, som jo hver især kom med deres vidt forskellige udfordringer, men fællesnævneren var ens for os alle – vi var der for at tage vare om os selv. Der opstod en helt særlig sammenholdsfølelse, som nok bedst kan sammenlignes med et højskoleophold. Der var plads til fællesskab, men også til at man kunne trække sig tilbage og nyde lidt alenetid.

I takt med at hjemrejsen nærmede sig, kredsede min tanker omkring hvorvidt min effekt fra ayurvedaen ville vare ved, når jeg kom hjem. Jeg havde jo tidligere mærket en dejlig effekt ved at rejse sydpå ned i varmen og mærket, at jeg kunne skære ned på medicinforbruget. Men hver eneste gang vendte smerterne tilbage så snart vi krydsede Alperne… Ville det måske gå sådan nu selvom lægen sagde at jeg ville mærke forbedringen i op til et halvt år?

Men heldigvis fik lægen ret. Der gik et halvt år inden jeg langsomt måtte tilbage på den smertestillende medicin.

 

Nu har jeg så været af sted tre år i træk, og er nu så heldig at kunne klare mig med noget ayurvedisk naturmedicin som eneste smertestillende. Morfinen er for længst lagt på hylden, og der er nærmest ingen smertestillende medicin i huset. Bøtten med Panodil/Ibuprofen kan holde i meget lang tid, og bliver kun brugt på de rigtig dårlige dage, som selvfølgelig stadig kommer. Gigtsygdommen har jeg stadig - den er kronisk, men jeg kan holde den i ro ved at rejse til Indien en gang om året og få renset affaldsstofferne ud af kroppen, og blive tanket op på energiniveauet.

Kærlig hilsen,

Heidi

Comments are closed.