Ayurveda

Ayurveda

Ayurveda har en gennemgribende og dybdegående virkning, og genopretter den naturlige balance i sind og krop. Ved at fjerne ophobede affalds- og giftstoffer fra kroppen genopretter ayurveda behandlingerne kommunikationen gennem kroppens eget selvhelbredende system.

WHO anbefaler ayurveda, fordi det er et holistisk sundhedssystem, der ser på individets liv som en helhed, både sjælen, sindet og kroppen. Ayurveda anbefales som forebyggende og sundhedsfremmende behandling for personer med et godt helbred, og til at afhjælpe en lang række problemer som bl.a.: gigt, piskesmæld, stress, depression, forhøjet blodtryk, kredsløbsforstyrrelser, vægtproblemer, allergi, stofskiftelidelser, rygsmerter, bihulebetændelse, astma, bronkitis, hovedpine osv.

Ayurveda behandlingerne tilrettelægges individuelt, og kan består af flere former for massage (med diverse olier, urteafkog, ler, etc.), forskellige typer af varmebehandlinger, afslappende oliestrøm over panden, oliebade, vandbade, øjenbehandlinger, ørebehandlinger, hudbehandlinger, urtemedicin, urtete, kost tilskud og meget meget mere, alt sammen i en helt bestemt rækkefølge, og sammen med en nøje afstemt plan for mad og drikke, samt for hvile og aktivitet.

Comments are closed.